Line up definitief!

Nieuw talent en bekende namen… van klassiek tot pop en meer… tijdens de Leidse Hofjes Concerten is er muziek voor liefhebbers van alle genres en leeftijden. In dit handige tijdschema vindt u een overzicht van alle musici die zullen deelnemen aan deze editie én waar ze zullen optreden.

Zo kunt u uw bezoek alvast voorbereiden en mist u dus niets van al die optredens en workshops.

Plan uw bezoek aan de Leidse Hofjes Concerten

Nog even en de Leidse Hofjes Concerten gaan van start. Laat de voorpret maar beginnen! Aan de hand van de plattegrond en het programma stippelt u alvast uit welke hofjes en artiesten u gaat bezoeken. Printen is niet nodig, bij het afhalen van uw polsbandjes ontvangt u van ons een uitgebreid programmaboekje.

Nog geen kaarten gekocht? Doe dit dan direct online!

Muziekthema’s 2022

De Leidse Hofjes Concerten brengen cultuur, historie en muziek samen. Twee dagen lang genieten van uiteenlopende genres, van wereldmuziek tot pop en van jazz tot klassiek en meer! In 2022 zijn er voor de Leidse Hofjes Concerten vier nieuwe themalijnen ontwikkeld, waar alle verschillende optredens in zullen worden ondergebracht.

Wij zoeken vrijwilligers

Ruim 200 concerten, verspreid over meer dan 30 locaties in de Leidse binnenstad. Om dat in goede banen te leiden tijdens de evenementdagen zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s om ons team te versterken!

Ben je 16 jaar of ouder en wil jij meewerken tijdens dit bijzondere evenement? Lees snel verder en meld je aan!

Kaartverkoop gestart!

De Leidse Hofjes Concerten zijn terug! Na twee jaar van aangepaste vorm vanwege de corona pandemie, zijn we blij dat we de concerten weer kunnen laten plaatsvinden in de mooist denkbare decors en openluchtpodia. Het programma combineert een diversiteit aan muziekstijlen en natuurlijk is er ook genoeg muziek voor kinderen.

Bent u er (weer) bij dit jaar? Koop uw kaarten nu al online!

In Memoriam

Op 12 oktober 2021 overleed de geestelijk vader van de Leidse Hofjes Concerten onverwacht op 67-jarige leeftijd. Zijn grote wens was dat zijn geesteskind ook na zijn dood zou worden voortgezet. Het bestuur van Stichting Cum Laude Concerten zet zich hier met hart en ziel voor in.

Met dank aan onze partners