BLOKKENSCHEMA

LIGHT FESTIVAL

UITLEG

Dit jaar doen we het even wat anders dan anders 🙂

Iedereen krijgt op 29 mei een gekleurd polsbandje. De kleur groen, rood, geel of blauw geeft aan in welke groep je bent ingedeeld. Elke groep volgt een vaste route zodat er nooit te veel mensen tegelijk bij elk concert zijn. In het blokkenschema zie je precies wat de dag je gaat brengen. Er zijn vrijwilligers die altijd klaar staan om vragen te beantwoorden. Blijf bij je groep en laat je lekker meevoeren langs alle mooie voorstellingen.

En het goede nieuws is: u hoeft niks te missen dit jaar, want iedereen krijgt het volledige programma te horen!

ONTDEKKING

Ontdek het Stadhuis tijdens de muzikale markt of geniet van de Nederlandse Premiere van een dansfilm!

Elke groep heeft ook de ‘ontdekking’ op het programma staan. Tijdens de ontdekking heb je de unieke kans om op eigen houtje een gedeelte van het recentelijk gerenoveerde Stadhuis te gaan ontdekken. In de foyer is een muzikale markt en door het gebouw heen is van alles te ontdekken.

Ga lekker op verkenning, maar zorg wel dat je weer op tijd bent voor het volgende concert of de parade die vanaf het stadhuisplein vertrekt.

In de Pieterskerk word je in de kerk opgehaald door de musici, en aan de andere kant is het Stadhuisplein het verzamelpunt. De route kronkelt door een van de oudste en fraaiste stukjes Leiden. Vrijwilligers zijn er om de juiste weg te wijzen, maar als je gewoon de muziek volgt kan het eigenlijk niet missen!

PARADE

Een muzikaal wandelingetje door de historische Leidse Binnenstad!

De helft van jullie begint de dag in de Pieterskerk en de andere helft in het Stadhuis, om halverwege het programma te wisselen. Het is maar een klein stukje lopen, maar u wordt wel begeleid door onze muzikale parade van trombonisten! Vrijwilligers begeleiden de stoet tussen de kerk en het stadhuisplein.